Vesti

Za Danijelinu pobedu! Zaposleni u JKP Šumadija Kragujevaac pridružili se fondaciji „Budi human“

Zaposleni u JKP Šumadija Kragujevac u organizaciji SAMOSTALNOG SINDIKATA – SINDIKATA ZAPOSLENIH U JKP ŠUMADIJA KRAGUJEVAC prikupili su 134.100,00 dinara za lečenje naše sugrađanke DANIJELE CVETKOVIĆ. Realizacija prikupljenih sredstava predviđena je 20. jula 2024. godine.

Danijeli je 2020. godine ustanovljena dijagnoza malignog melanoma, nakom čega je usledelo operativno lečenje na Institutu za onkologiju Srbije. Na žalost, nakon nekoliko meseci došlo je do pogoršanja bolesti. Lečenje je nastavljeno ciljanom terapijom koja je u početku bila delotvorna, ali nakon 15 meseci uočene su metastatske promene.

Različite terapije nisu dovele do poboljšanja Danijelinog zdravstvenog stanja, a bolest je progresivno napredovala. Nadu u izlečenje Danijela je našla na klinici u inostranstvu gde će lečenje biti nastavljeno TIL terapijom (terapija tumor – infiltrirajućim limfocitima).

Sredstva su potrebna za terapije, specijalističke preglede, operativno lečenje, laboratorijske analize, bolničko lečenje, putne troškove, kao i troškove smeštaja tokom lečenja.

S obzirom da lečenje iziskuje velike troškove, APELUJEMO na sve humane ljude, da pomognu u vidu donacija kako bi se što pre prikupila neophodna sredstva.

NAŠE MALO, DANIJELI JE SVE!

Image