Vesti

Obezbeđena dovoljna količina soli za posipanje

JKP Šumadija Kragujevac svojim redovnim aktivnostima u zimskim uslovima svakodnevno obavlja ručno i mašinsko čišćenje i  uklanjanje snega i leda sa javnih površina.

Od 17. januara 2022. god. nova autobuska linija br. 7 Palata pravde – Centar – Palata pravde

Početkom rada Palate pravde, a u skladu sa mnogobrojnim zahtevima korisnika usluga Javnog transporta putnika, stvoreni su uslovi za uspostavljanjem nove linije gradskog prevoza koja povezuje ovu značajnu instituciju sa centrom grada.

Povoljnije cene parkiranja u javnoj garaži

JKP Šumadija Kragujevac je pored sniženja cene po započetom času za putnička vozila sa 70 na 50 dinara i cene za dnevno jednokratno parkiranje sa 1050 na 750 dinara, odlučilo da korisnike javne garaže u ulici Kneza Miloša obraduje i novim, sniženim cenama za druge kategorije usluga.

Angažovano 11 dodatnih ekipa na raščišćavanju ulica u Kragujevcu

Sneg koji proteklih dana pada u Kragujevcu usporio je saobraćaj, ali većih zastoja nema. Zimska služba JKP Šumadija Kragujevac sa 11 ekipa angažovana je danonoćno na terenu.

Glavne saobraćajnice u gradu prohodne

Zimska služba JKP Šumadija Kragujevac je od ponoći na terenu, sa 9 ekipa i kompletnom mehanizacijom radi na raščišćavanju i uklanjanju snega sa gradskog i seoskog područja.

Završeni radovi na rekonstrukciji vanuličnog parkirališta u ulici Dr Zorana Đinđića

Radovi na rekonstrukciji vanuličnog parkirališta u ulici Dr Zorana Đinđića kompletno su završeni, čemu su prethodili pripremni radovi – iskop, ugradnja kamenog materijala, oivičenje i postavljanje kišne kanalizacije sa ugradnjom slivnih rešetki za odvod površinskih voda.

Radno vreme JKP Šumadija Kragujevac za novogodišnje i božićne praznike

Za vreme novogodišnjih i božićnih praznika radno vreme JKP Šumadija Kragujevac  je sledeće:

Neradni dani su 01., 02., 03. i 07. januar 2022. godine

Ambasada Poljske poklonila park gradu Kragujevcu

Ambasador Republike Poljske u Srbiji Rafal Perl posetio je danas Kragujevac i sa gradonačelnikom Nikolom Dašićem obišao lokaciju na Aerodromu koja je uređena u okviru projekta ’’Uređenje zelenih površina za čistiju sredinu i zdraviju omladinu’’. Reč je o projektu koji je finansiran od strane poljske razvojne saradnje Ministarstva spoljnih poslova Republike Poljske.

Deci zaposlenih uručeni novogodišnji paketići

U želji da najmlađima ulepšaju predstojeće praznike Samostalni sindikat zaposlenih u JKP Šumadija Kragujevac i Zajednica sindikata Srbije priredili su deci zaposlenih pravu zimsku čaroliju na Šumadija sajmu.

logo

Osnovna delatnost JKP Šumadija Kragujevac je obavljanje komunalnih delatnosti u skladu sa Zakonom o komunalnim delatnostima, Zakonom o upravljanju otpadom i Statutom preduzeća.

© 2022 JKP Šumadija. Sva prava zadržana. Sajt izradio ANDROS.rs

Aplikacija KG KOM SERVIS

Skinite aplikaciju klikom na sledeći link:

Image

Kontaktirajte nas

Industrijska 12, 34000 Kragujevac

+381 34 335 482, 335 089

Besplatan poziv:

0800350034

Meni