Batak pileći : / din/kg |
Jaja : 10-20din/komad |
Kajmak : 1200-1400 din/kg |
Sir : 600-700 din/kg |
Pirinač : 200-250 din/kg |
Projino brašno : 100-120 din/kg |
Pršuta goveđa : 2500-2600 din/kg |
Pršuta svinjska :1600- 1700 din/kg |
Sir mladi:500- 600 din/kg |
Suva paprika : 200-350 din /10din.kom |
Sudžuk : 1400 din/kg |
Tucana paprika : 1500-2000 din/kg |
File pileći : / din/kg |
Čvarci : 1500-1800 din/kg |
Pile - sveže : / din/kg |
Budimska-čajna : 1300-1400 din/kg |
Kulen : 1300-1400 din/kg |
Slanina : 1000-1800 din/kg |
Suva ovčetina : 2500 din/kg |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|