Vesti

Ispraćaj u penziju naših kolega

Uz prigodnu svečanost i zahvalnost za dati doprinos u radu, danas je u prostorijama JKP Šumadija Kragujevac upriličen ispraćaj u penziju za naše kolege Dragutina Miletića i Milana D. Živkovića.

Dragutin Miletić, diplomirani pravnik u penziju odlazi sa 40 godina radnog staža kao rukovodilac Službe nabavke. Prethodno je radio u JKP Parking servis Kragujevac od osnivanja preduzeća na poslovima rukovodioca Sektora za pravne i kadrovske poslove.
O njegovoj posvećenosti poslu, toleranciji, pristupačnosti, poštovanju kolega i velikom profesionalizmu svi imaju samo reči hvale.

Milan D. Živković u zasluženu penziju ide posle 37 godina i 9 meseci rada na poslovima pomoćnog građevinskog radnika. U prethodnom periodu od 2011. godine radio je u JKP Niskogradnja Kragujevac. Po rečima rukovodioca Sektora niskogradnje, kolege ga pamte samo po dobru, kao marljivog i savesnog radnika.

U ime preduzeća budućim penzionerima poklone je uručio direktor, zahvalio se na dosadašnjoj saradnji i poželeo im dug, zdrav, miran i srećan život u penziji i da uživaju u svakom novom danu okruženi ljudima koji ih vole i poštuju.