Vesti

Prvi put u Kragujevcu otvoren Kraguj bazar fest

Javno komunalno preduzeće Šumadija Kragujevac organizovalo je po prvi put u gradu Kraguj bazar fest po uzoru na Evropske metropole, ali i velike gradove poput Beograda i Novog sada.

Ideja je nastala tako što je oformljen tim koji bi organizovao promociju zelene pijace „Centar“ kako bismo je u potpunosti vratili našim sugrađanima. Razmatrajući različite mogućnosti, doneli smo odluku da iskreiramo i realizujemo potpuno novu manifestestaciju Kraguj bazar fest. Uspeli smo da na jednom mestu okupimo oko 190 izlagača iz čitave Srbije, različitih domaćih brendova. Dali smo priliku malim i mikro preduzećima, poljoprivrednim gazdinstvima, dizajnerima, da plasiraju svoje proizvode i udruženi na ovaj način, osnaženi, njihov glas se daleko čuo i dopreo je do mnogih sugrađana koji su došli da podrže napredne ideje i da budu deo stvaranja novog brenda, izjavila je Biljana Planić, PR JKP Šumadija Kragujevac.

Partner ove manifestacije je Dom omladine iz Kragujevca koji je zajedno sa našim muzičarima D.J. Lucky – jem i Alekovom bandom učestvovao u kreiranju dobre atmosfere i stvaranju novog brenda

Javno komunalno preduzeće Šumadija Kragujevac će i u narednom periodu nastaviti sa realizacijom ovakvih događaja kako bi na jednom mestu okupili poštovaoce umetnosti i tradicije, a Kraguj bazar fest sigurno ima tendendiju razvoja i vrlo brzo će postati jedan od vodećih događaja u našem regionu.