Vesti

Obaveštenje o postavljanju i izmeštanju svetlosne saobraćajne signalizacije na više lokacija u gradu

Sektor signalizacije i javne rasvete JKP Šumadija Kragujevac će u saradnji sa Preduzećem za puteve Kragujevac izvoditi radove na postavljanju novih portalnih nosača saobraćajne signalizacije i izmeštanju svetlosne saobraćajne signalizacije na sledećim lokacijama:

  • u četvrtak,02.2024. godine od 20.00 časova  dopetka 02.02.2024. godine u 06.00 časova na raskrsnici ulica Bulevar kraljice Marije, Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića i Kragujevačkog oktobra (kod Velikog parka), kao i  na raskrsnici ulica Radoja Domanovića i Potporučnika Govedarice (kod Medicinske škole) vršiće se postavljanje novih portalnih nosača saobraćajne signalizacije;
  • u petak 02.02.2024. godine i subotu 03.02.2024. godine u periodu od 08.30 do 13.30 časova će se izvoditi radovina izmeštanju svetlosne saobraćajne signalizacije (semafori) sa starih na nove portalne nosače saobraćajne signalizacije, kao i na uklanjanju starih portalnih nosača na raskrsnici ulica Bulevar kraljice Marije, Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića i Kragujevačkog oktobra (kod Velikog parka);

  • u nedelju 04.02.2024. godine u periodu od 08.30 do 13.30 časova izvodiće se radovi na izmeštanju svetlosne saobraćajne signalizacije (semafori) sa starih na nove portalne nosače saobraćajne signalizacije,kao i na uklanjanju starih portalnih nosača  na raskrsnici ulica Radoja Domanovića i Potporučnika Govedarice (kod Medicinske škole).
U navedenom periodu svetlosna saobraćajna signalizacija (semafori) na ovim lokacijama će povremeno raditi u režimu "žuti treptač", a prema tehnološkim potrebama izvođenja radova.

 

Image