Vesti

Asfaltirana ulica Banijskih brigada u Mesnoj zajednici Šumarice

Sektor niskogradnje JKP Šumadija Kragujevac danas izvodi završne radove u ulici Banijskih brigada u Mesnoj zajednici Šumarice. Radove su obišli Dejan Ružić načelnik Gradske uprave za razvoj i investicije i Zorica Đorić načelnica Gradske uprave za komunalne poslove sa saradnicima.

Danas prisustvujemo asfaltiranju desnog kraka ulice Banijskih brigada u Mesnoj zajednici Šumarice. Nakon pripremnih radova mašinskog sečenja asfalta, izdizanja šaht poklopaca na kotu nivelete, nasipanja i valjanja kamenog materijala, asfaltirana je ulica u dužini od 278 metara, prosečne širine 4 metara. U ovu ulicu biće ugrađeno 214 tona asfaltne mase, a ukupna vrednost izvedenih radova iznosi preko 4,5 miliona dinara, rekao je Dejan Ružić.

Ekipe JKP Šumadija Kragujevac rade neprestano na više lokacija. U toku je izvođenje radova u Mesnoj zajednici Centar, radimo ulicu 27. marta, potez od Glavne ulice do Ureda. Očekuje se da će i taj deo biti saniran do kraja nedelje. U Poskuricama se  pripremaju ulice za asfaltiranje, a u Bresnici se izvode pripremni radovi za asfaltiranje Mostarske ulice.Trudimo se da maksimalno iskoristimo lepo vreme kako bi što više ulica asfaltirali dok Zimska služba ne počne sa radom izjavio je Marko Radisavljević.