Vesti

Povelјa o bratskoj i prijatelјskoj saradnji

Saradnja između JKP Šumadija Kragujevac i JKSP „Zvečan“ iz Zvečana danas je zvanično uspostavlјena potpisivanjem Povelјe o  o bratskoj i prijatelјskoj saradnji.

U prisustvu gradonačelnika Kragujevca Nikole Dašića i direktora Šumadija sajma Aleksandra Lazovića u ime preduzeća Povelјu su potpisali Nenad Radovanović direktor JKSP „Zvečan“ i Marko Vujnović, direktor JKP Šumadija Kragujevac.

Ideja za pokretanjem ovog prijatelјskog i poslovnog odnosa nastala je pre pola godine kada je u Kragujevcu održan Sajam komunalnih delatnosti „Komdel Expo”.

Povelјa obavezuje ova dva preduzeća da će zajedničkim aktivnostima doprinositi negovanju i širenju prijatelјstva, kao i da će kroz međusobne susrete raditi na stalnom unapređenju saradnje u komunalnoj delatnosti, čvrstom povezivanju i međusobnom pomaganju.

Po rečima direktora JKP Šumadija Kragujevac Marka Vujnovića, ovaj Sporazum će doprineti podizanju kvaliteta pružanja komunalnih usluga našim sugrađanima, prenosu primera dobre prakse, transferu znanja i tehnologija i zajedničkom učešću i konkurisanju za određene projekte.