Vesti

Odvoženje kabastog otpada

Javno komunalno preduzeće Šumadija Kragujevac u cilju bržeg i efikasnijeg sakupljanja krupnog (kabasntog) otpada sa područja grada (stari nameštaj, stolarija, sanitarija, i slično), organizuje njihovo besplatno preuzimanje svake prve i treće subote u mesecu i to:

Prve subote u mesecu – sakupljanje kabastog otpada iz mesnih zajednica Aerodrom, Sušica, Vašarište, Denino brdo i Sunčani breg.

Treće subote u mesecu – sakupljanje kabastog otpada iz mesnih zajednica Pivara, Erdoglija, Bagremar, Palilule i Stanovo.

Radnim danima po pozivu građana, ili ukoliko naše ekipe uoče ovu vrstu otpada na terenu, kao i sakupljanje iz centra grada (Bubanj, Lepenica 1,2 i 3).

Sakupljanje kabastog otpada putem kanti vrši se jednom mesečno po pozivu, a sabirno mesto se dogovara sa predstavnicima mesnih zajednica Maršić, Bresnica, Beloševac, Erdeč, Grošnica, Korićani i Petrovac.

Primarni cilj ovakvih akcija je da se sugrađani oslobode kabastog otpada a ukoliko imaju veću količinu otpada ove vrste, mogu pozvati kontakt centar JKP Šumadija Kragujevac na telefone 034/501-180; 034/501-181; 060/234-10-50, besplatnim pozivom na broj 0800-35-00-34, ili nas kontaktirati putem mejla Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli..

Apelujemo na sugrađane da koriste ove mogućnosti kako se kabasti otpad ne bi gomilao na javnim površinama.