Vesti

Asfaltirana ulica Gustava Krkleca i deo ulice Nedeljka Čabrinovića u MZ Beloševac

Ekipe Sektora niskogradnje JKP Šumadija Kragujevac u skladu sa Programom održavanja infrastrukture danas se izvode završne radovi na asfaltiranju ulice Gustava Krkleca i dela ulice Nedeljka Čabrinovića u MZ Beloševac.

Asfaltiranju su prisustvovali Miroslav Petrašinović član Privremenog organa grada Kragujevca, Aleksandar Lazović savetnik Privremenog organa grada Kragujevca kao i Zorica Đorić v.d. načelnica Gradske uprave za komunalne poslove.

U poslednjih pet dana ovo je treća ulica koju asfaltiramo u gradu Kragujevcu. Prošle nedelje smo asfaltirali u MZ Bresnica, u MZ Vinogradi, a danas smo u MZ Beloševac. Grad ima dovoljno sredstava u budžetu i može da finansira ove radove. Čim su nam vremenski uslovi dozvolili, nastavili smo radove i prisutni smo u svakom delu našeg grada, radimo na putnoj infrastrukturi, imamo JKP Šumadija Kragujevac, odgovorno preduzeće koje može da isprati sve  zahteve koje Gradska uprava postavlja ispred preduzeća. Tom dinamikom nastavićemo i u narednom periodu, izjavio je Miroslav Petrašinović.

Ovo je nastavak rešavanja infrastrukturnih problema u MZ Beloševac. Nakon Karaule koja je asvaltirana u dužini od kilometar, u ovoj Mesnoj zajednici danas će biti asfaltirano oko 500 metara u ulicama Gustava Krkleca i Nedeljka Čabrinovića. Samo ako smo prisutni 365 dana u godini možemo u potpunosti da ispunimo očekivanja naših sugrađana, izjavio je Aleksandar Lazović.

Ovom prilikom biće ugrađeno 240 tona asfaltne mase, a ukupna investiciona vrednost ovih radova iznosi oko 6,5 miliona dinara.