Vesti

Asfaltirana ulica Srahinje Bobića u MZ Bresnica

Ekipe Sektora niskogradnje Javno komunalnog preduzeća Šumadija Kragujevac iskoristile su povoljne vremenske uslove i nakon dva meseca nastavile asfaltiranje ulica na teritoriji grada. Danas je asfaltirana ulica Strahinje Bobića u MZ Bresnica.

Radove su obišli Miroslav Petrašinović član Privremenog organa grada Kragujevca i Zorica Đorić načelnica Gradske uprave za komunalne poslove sa saradnicima.

Nastavlja se asfaltiranje u našem gradu. Mi imamo dovoljno sredstava u budžetu i odgovorno preduzeće kao što je Javno komunalno preduzeće Šumadija Kragujevac sa kojim smo navikli da finalizujemo radove sa veoma kratkim rokovima. Danas asfaltiramo u Mesnoj zajednici Bresnica 3, a sutra smo već u Mesnoj zajednici Vinogradi. Sa radovima smo prestali u decembru zbog vremenskih uslova i čim je proradila asfaltna baza, nastavili smo sa radovima  planiranom dinamikom i u narednom periodu, izjavio je Miroslav Petrašinović.

Sektor niskogradnje JKP Šumadija Kragujevaac danas izvodi završne radove u ulici Strahinje Bobića u Mesnoj zajednici Bresnica. Nakon pripremnih radova asfaltira se ulica u dužini od 274 metara, širine 3,5 metra. Tom prilikom biće ugrađeno 180 tona asfaltne mase. Ukupna investiciona vrednost radova iznosi 5,2 miliona dinara. Sutra nastavljamo sa asfaltiranjem u ulici Stefana Zdravkovića u MZ Vinogradi, zatim sledeće nedelje ulicu Gustava Krkleca u Mesnoj zajednici Beloševac, a nakon toga ulicu Dragoljuba Milovanovića Bene. Svim raspoloživim kapacitetima Sektor niskogradnje JKP Šumadija Kragujevac nastaviće asfaltiranje na celoj teritoriji grada Kragujevca, izjavio je Marko Vujnović.