Vesti

Asfaltirana ulica Vladimira Micića u Mesnoj zajednici Šumarice

Sektor niskogradnje JKP Šumadija izvodi završne radove na asfaltiranju ulice Vladimira Micića u Mesnoj zajednici Šumarice. Radove su obišli gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić, Maja Angelovska članica Grdskog veća za komunalne delatnosti, Sanja Tucaković članica Gradskog veća za lokalnu samoupravu, Zorica Đorić načelnica Gradske uprave za komunalne poslove, kao i direktor JKP Šumadija Kragujevac Marko Vujnović.

Gradonačelnik Kragujevaca  izjavio je da Grad nastavlja sa ulaganjima u komunalnu strukturu. Danas smo u  ulici Vladimira Micića u čije asfaltiranje je uloženo oko 5,1 milion dinara a ovo je samo  deo planiranih investicija. Sredinom oktobra grad Kragujevac, odnosno Uprava za investicije potpisali su ugovore o izgradnji projektne dokumentacije u Mesnim zajednicam Šumarice i Beloševac. Vrednost ovih radova iznosiće 22 miliona dinara.

Direktor JKP Šumadija Kragujevaac istakao  je da su infrastrukturni radovi intenzivirani. Danas prisustvujemo asfaltiranju ulice Vladimira Micića u Mesnoj zajednici Šumarice. Nakon pripremnih radova asfaltirana je ulica u dužini od 434 metara, širine 3,5 metara pri čemu će biti ugrađeno 280 tona asfaltne mase. U toku ove nedelje u istom naselju asfaltiraće se i ulica Udarnih  brigada.

Nakon završenih pripremnih radova planira se i asfaltiranje ulica Banijskih brigada, kao i ulica Tanaska Rajića.