Vesti

Privremena izmena režima saobraćaja u ulicama 27.marta i Nikole Pašića

Prema Projektu saobraćaja i saobraćajne signalizacije za vreme izvođenja radova u ulici 27.marta (od ulice Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića) i u ulici Nikole Pašića u Kragujevcu, uvodi se privremeni režim saobraćaja u vremenskom periodu za I fazu radova od 04.11.2023.godine do 03.12.2023.godine.

Autobusi javnog gradskog prevoza putnika na linijama sa oznakom 2, 3 i 17 biće usmereni iz Kosovske ulice u Lepenički bulevar, Grada Sirena, Zmaj Jovinu i dalje registrovanom trasom.

Vozila na liniji sa oznakom 5, 15, 16 i 25 biće usmereni iz ulice Kneza Mihaila u Lepenički bulevar, Grada Sirena, Zmaj Jovinu i dalje registrovanom trasom, a u povratku vozila će koristiti izmenjenu trasu obrnutim redosledom.

Vozila na liniji sa oznakom 7, 18 i 19 kretaće se iz ulice Kneza Mihaila u Lepenički bulevar, Grada Sirena, Save Kovačevića i dalje registrovanom trasom, a u povratku vozila će koristiti izmenjenu trasu obrnutim redosledom.

Vozila na liniji sa oznakom 8 kretaće se iz ulice Dragoslava Srejovića u Vojislava Kalanovića, Grada Sirena, Zmaj Jovinom i dalje registrovanom trasom, a u povratku vozila će koristiti izmenjenu trasu obrnutim redosledom.

Vozila na liniji sa oznakom 611 kretaće se iz ulice Vojislava Kalanovića u Grada Sirena, Zmaj Jovinom i dalje registrovanom trasom, a u povratku iz Grada Sirena u Vojislava Kalanovića, levo u Dragoslava Srejovića i Šumadijsku.

Vozila na liniji sa oznakom 26 kretaće se iz ulice Jovana Ristića u Lepenički bulevar, Grada Sirena, Zmaj Jovinom i dalje registrovanom trasom, a u povratku iz Grada Sirena u Lepenički bulevar, na dvomostovlje i dalje registrovanom trasom.

Vozila na liniji sa oznakom 14 kretaće se iz Kosovske ulice u Lepenički bulevar, Vojislava Kalanovića i dalje registrovanom trasom, a u povratku iz Vojislava Kalanovića u Lepenički bulevar, na dvomostovlje, Stojana Protića i dalje registrovanom trasom.

Vozila na liniji sa oznakom 9 u smeru A se upućuju iz ulice Šumadijske u ulicu Braće Poljaković, Vojislava Kalanovića, Grada Sirena, Save Kovačevića i dalje registrovanom trasom, a u smeru B iz Save Kovačevića u Grada Sirena, Vojislava Kalanovića, Dragoslava Srejovića i Šumadijsku, a kao početni i krajnji terminus će biti Autobuska stanica.

Vozila na liniji sa oznakom 11 čiji je početni registrovani terminus „Hotel“, početni terminus biće Autobuska stanica. 11A se upućuje iz Šumadijske ulice u ulicu Braće Poljaković, Vojislava Kalanovića, Grada Sirena, Zmaj Jovinu i dalje registrovanom trasom, zatim iz Lepeničkog bulevara u Vojislava Kalanovića, Dragoslava Srejovića i Šumadijsku. 11B se upućuje iz Šumadijske ulice u ulicu Braće Poljaković, Vojislava Kalanovića, Lepenički bulevar, Zmaj Jovinu i dalje registrovanom trasom, zatim iz Zmaj Jovine u Grada Sirena, Vojislava Kalanovića, Dragoslava Srejovića i Šumadijsku ulicu.

Vozila na liniji sa oznakom 11 čiji je registrovani početni terminus „Data centar“, 11A se upućuje iz Lepeničkog bulevara u Grada Sirena, Zmaj Jovinom i dalje registrovanom trasom. 11B se upućuje iz Grada Sirena u Lepenički bulevar i dalje registrovanom trasom.

Za vreme izmene režima saobraćaja vozila će koristiti postojeća registrovana autobuska stajališta.
Image