Vesti

Rehabilitacija dela ulice Tanaska Rajića

Sektor niskogradnje JKP Šumadija Kragujevac nastavlja sa izgradnjom putne infrastrukure. Danas je izvršena rehabilitacija dela ulice Tanaska Rajića koja je dugo godina bila u veoma lošem stanju.

Član Privremenog organa Grada Kragujevca, Predrag Stevović, koji je danas sa saradnicima obišao radove, izjavio je da je veoma ponosan jer se danas rehabilituje jedna od najstarijih ulica u centru grada. Ovde nećemo stati, već ćemo nastaviti sa radovima u centru, na svim ulicama koje su od prioritetnog značaja za građane Kragujevca, rekao je Stevović.

Ekipe JKP Vodovod i kanalizacija izvršile su sve radove na postavljanju  vodovodne i kanalizacione infrastrukture, nakon čega su ekipe JKP Šumadija Kragujevac izvršile pripremne radove grebanja asfalta, nasipanja ulice kamenim materijalom, izdizanja šahti na kotu nivelete, nakon čega je  usledilo asfaltiranje ulice Tanaska Rajića. Asfaltirana je ulica u dužini  od 285 metara, širine 6 metara. Ugrađeno je 310 tona asfaltne mase, a vrednost ove investicije iznosi 6,5 miliona dinara, rekao je rukovodilac Sektora niskogradnje Marko Radisavljević.