Vesti

U Mesnoj zajednici Denino brdo asfaltirana je ulica Šumadijske divizije

Sektor niskogradnje JKP Šumadija Kragujevac nastavlja sa izgradnjom putne infrastrukure u ulici Šumadijske divizije. Radove su obišli članica Gradskog veća za komunalne delatnosti Maja Angelovska, načelnik Gradske uprave za razvoj i investicije Dejan Ružić, kao i članica Gradske uprave za komunalne poslove Zorica Đorić.

Nastavljaju se radovi na uređenju putne i komunalne infrastrukture,  kako na gradskom, tako i na seoskom području. Danas se izvode završni radovi na asfaltiranju ulice Šumadijske divizije u naselju Denino brdo. Ovim radovima prethodila je izgradnja vodovodne i kanalizacione infrastrukture, čime je rešen dugogodišnji problem žitelja.  U narednom periodu najavila bih rekonstrukciju trotoara u ulici Dragoslava Srejovića, kao i rekonstrukciju ulice Dragoljuba Milovanovića Bene, rekla je članica Gradskog veća Maja Angelovska.

U okviru pripremnih radova u ulici Šumadijske divizije izvršeno je skidanje  postojeće putne podloge, mašinski iskop zemlje, valjanje posteljice, kao i nasipanje kamenim materijalom. Sve šahte i slivnici podignuti su na kotu nivelete. Kao kruna svega je ugradnja asfaltne mase, rekao je rukovodilac Sektora niskogradnje Marko Radisavljević.

U asfaltiranje ulice u dužini od 180 metara ugrađeno je 250 tona asfaltne mase. Vrednost radova iznosi oko 3,4 miliona dinara.