Вести

За Данијелину победу! Запослени у ЈКП Шумадија Крагујеваац придружили се фондацији „Буди хуман“

Запослени у ЈКП Шумадија Крагујевац у организацији САМОСТАЛНОГ СИНДИКАТА – СИНДИКАТА ЗАПОСЛЕНИХ У ЈКП ШУМАДИЈА КРАГУЈЕВАЦ прикупили су 134.100,00 динара за лечење наше суграђанке ДАНИЈЕЛЕ ЦВЕТКОВИЋ. Реализација прикупљених средстава предвиђена је 20. јула 2024. године.

Данијели је 2020. године установљена дијагноза малигног меланома, наком чега је уследело оперативно лечење на Институту за онкологију Србије. На жалост, након неколико месеци дошло је до погоршања болести. Лечење је настављено циљаном терапијом која је у почетку била делотворна, али након 15 месеци уочене су метастатске промене.

Различите терапије нису довеле до побољшања Данијелиног здравственог стања, а болест је прогресивно напредовала. Наду у излечење Данијела је нашла на клиници у иностранству где ће лечење бити настављено ТИЛ терапијом (терапија тумор – инфилтрирајућим лимфоцитима).

Средства су потребна за терапије, специјалистичке прегледе, оперативно лечење, лабораторијске анализе, болничко лечење, путне трошкове, као и трошкове смештаја током лечења.

С обзиром да лечење изискује велике трошкове, АПЕЛУЈЕМО на све хумане људе, да помогну у виду донација како би се што пре прикупила неопходна средства.

НАШЕ МАЛО, ДАНИЈЕЛИ ЈЕ СВЕ!

Image