Вести

Светски дан хране на пијаци Аеродром

ЈКП Шумадија Крагујевац и ове године организовалo је акцију поводом Светског дана хране који се у Србији обележава почев од 2001. године.

ЈКП Шумадија Крагујевац добитник Сертификата о доприносу у уштеди емисије CО2

На годишњој конференцији компаније „Секопак“ која је одржана 07.10.2021. године у Београду под слоганом „Заједно ка циљевима циркуларне економије“, ЈКП Шумадија Крагујевац додељен је Сертификат о доприносу у уштеди емисије CО2.

Плаћање Mastercard картицама сваке среде и суботе у градском превозу у Крагујевцу за 1 динар

Од 15. октобра 2021. године сваке среде и суботе све до 15. децембра 2021. године корисници Mastercard бесконтактних картица било које банке моћи се да плате карте у возилима градског превоза по промотивној цени која износи 1 динар, уместо по редовној цени која важи за овај начин наплате.

Нова парковска галантерија

Данас је започето постављање новог парковског мобилијара у Спомен парку „Крагујевачки октобар„ које ће бити завршено до почетка октобарских свечаности.

Забрана паркирања поводом манифестације „Дан без аутомобила“

Обавештавамо кориснике општих паркиралишта да ће се у недељу 10.10.2021. године одржати манифестација ''ДАН БЕЗ АУТОМОБИЛА – ECO STREET PARTY'', па ће сходно томе бити забрањено паркирање, у периоду од 06:00 до 24:00 часа у делу улице Краља Александра I Карађорђевића и то од улице Цара Лазара до улице Радоја Домановића.

Запажени резултати ЈКП Шумадија Крагујевац на РСС у Кладову

Пети Радничко – спортски сусрети запослених, у организацији Заједнице Синдиката Србије, одржани су у Кладову у периоду од 26.09. до 30.09.2021. године.

Запослени у ЈКП Шумадија Крагујевац у акцији добровољног давања крви

Запослени у ЈКП Шумадија Крагујевац у сарадњи са Синдикатом запослених у ЈКП Шумадија Крагујевац, Заједницом синдиката у ЈКП Шумадија Крагујевац и Службом за снабдевање крвљу и крвним продуктима у УКЦ Крагујевац организовали су акцију добровољног давања крви.

Анализа исправности воћа и поврћа на крагујевачким пијацама

У складу са годишњим планом анализа за 2021. годину Институт за јавно здравље Крагујевац  24. септембра 2021. године извршио је узорковање воћа и поврћа на крагујевачким пијацама у циљу провере хемијске исправности производа.

Асфалтирање пешачких стаза у Шумарицама

У оквиру предстојећих припрема поводом обележавања 21. октобра, ЈКП Шумадија Крагујевац интензивира радове на уређењу пешачких стаза у Спомен парку „Крагујевачки октобар“.

logo

Основна делатност ЈКП Шумадија Крагујевац је обављање комуналних делатности у складу са Законом о комуналним делатностима, Законом о управљању отпадом и Статутом предузећа.

© 2021 ЈКП Шумадија Крагујевац. Сва права задржана. Сајт израдио ANDROS.rs

Апликација КГ КОМ СЕРВИС

Скините апликацију кликом на следећи линк:

Image

Контактирајте нас

Индустријска 12

34000 Крагујевац

Мејл адреса:

Besplatan poziv

0800350034

Мени