Вести

Асфалтирана улица Густава Крклеца и део улице Недељка Чабриновића у МЗ Белошевац

Екипе Сектора нискоградње ЈКП Шумадија Крагујевац у складу са Програмом одржавања инфраструктуре данас се изводе завршне радови на асфалтирању улице Густава Крклеца и дела улице Недељка Чабриновића у МЗ Белошевац.

Асфалтирању су присуствовали Мирослав Петрашиновић члан Привременог органа града Крагујевца, Александар Лазовић саветник Привременог органа града Крагујевца као и Зорица Ђорић в.д. начелница Градске управе за комуналне послове.

У последњих пет дана ово је трећа улица коју асфалтирамо у граду Крагујевцу. Прошле недеље смо асфалтирали у МЗ Бресница, у МЗ Виногради, а данас смо у МЗ Белошевац. Град има довољно средстава у буџету и може да финансира ове радове. Чим су нам временски услови дозволили, наставили смо радове и присутни смо у сваком делу нашег града, радимо на путној инфраструктури, имамо ЈКП Шумадија Крагујевац, одговорно предузеће које може да испрати све  захтеве које Градска управа поставља испред предузећа. Том динамиком наставићемо и у наредном периоду, изјавио је Мирослав Петрашиновић.

Ово је наставак решавања инфраструктурних проблема у МЗ Белошевац. Након Карауле која је асвалтирана у дужини од километар, у овој Месној заједници данас ће бити асфалтирано око 500 метара у улицама Густава Крклеца и Недељка Чабриновића. Само ако смо присутни 365 дана у години можемо у потпуности да испунимо очекивања наших суграђана, изјавио је Александар Лазовић.

Овом приликом биће уграђено 240 тона асфалтне масе, а укупна инвестициона вредност ових радова износи око 6,5 милиона динара.