Вести

Почело пролећно уређење зелених површина

Прве пролећне дане екипе Сектора зеленила ЈКП Шумадија искористиле су за уређење зелених површина на територији града, у складу са редовним програмом радова.

Уклоњена дивља депонија у Чегарској улици

По налогу Градске управе за комуналне послове Сектор чистоће извшио је уклањање дивље депоније у Чегарској улици. Уклањање отпада вршено је ручно и грајфером и сакупљено је око 30 м3 отпада.

Асфалтиран тротоар у зони ОШ „Ђура Јакшић“

ЈКП Шумадија Крагујевац изводи завршне радове на асфалтирању тротоара око Основне школе „Ђура Јакшић“ у насељу Бресница.

Привремена измена режима на трасама линија 2 и 604

Обавештавамо кориснике јавног транспорта путника да се према Решењу градске управе за комуналне послове 19.03.2023. године у временском периоду од 08:00 до 14:00 часова уводи привремена измена режима саобраћаја у улици Ђурђа Бранковића и у том периоду возила јавног транспорта путника са ознаком 2 и 604 саобраћаће према следећем:

Постављање табли са називима улица на сеоском подручју

Служба сигнализације изводи радове на постављању табли са називима улица на територији сеоских месних заједница.

Продужетак линије јавне расвете у МЗ Виногради

У улици Владе Багата у МЗ Виногради изведени су радови на продужетку линије јавне расвете у дужини од 300 метара са адекватним светиљкама.

Садња шибља, четинара и лишћара на јавним површинама у граду

У складу са планираним активностима Сектор зеленила ЈКП Шумадија Крагујевац започео је садњу шибља, четинара и лишћара на јавним површинама у граду.

Продужетак режима саобраћаја на линији 17

Обавештавамо кориснике јавног транспорта путника у Крагујевцу да се на основу решења Градске управе продужава привремени режим саобраћаја у Брђанској улици до 15.04.2023. год.

Почела сезона грађевинских радова - Асфалтирана улица Миодрага Алексића

Eкипе Сектора нискоградње ЈКП Шумадија Крагујевац данас су започеле са извођењем радова на асфалтирању улица на територији града Крагујевца. Грађевинска сезона почела је  асфалтирањем улице Миодрага Алексића у МЗ Станово, а радове су обишли градоначелник Никола Дашић и директор ЈКП Шумадија Марко Вујновић, са сарадницима.