Вести

Представници компаније Тетра Пак у посети ЈКП Шумадија Крагујевац

Представници компаније Тетра пак данас су посетили ЈКП Шумадија Крагујевац како би сумирали утиске и сагледали ефекте сакупљања амбалажног отпада у оквиру пројекта „Рециклажом до вожње“.

Позив грађанима да оцене квалитет пружања услуга ЈКП Шумадија Крагујевац

Обавештавамо грађане да ЈКП Шумадија Крагујевац и ове године спроводи Анкету о оцени квалитета пружања услуга.

Традиционални Ваведењски вашар у Крагујевцу у недељу 4. децембра

У Крагујевцу ће се у недељу 4. децембра 2022. године одржати традиционални вашар поводом обележавања верског празника Ваведење у организацији ЈКП Шумадија Крагујевац.

Потписан Колективни уговор за запослене у ЈКП Шумадија Крагујевац

У згради Градске управе данас је са представницима репрезентативних синдиката потисан Колективни уговор за запослене у ЈКП Шумадија Крагујевац.

Промена радног времена посебног паркиралишта “ Тржница Аеродром”

ЈКП Шумадија Крагујевац обавештава кориснике услуга да ће се од 01.12.2022.године наплата паркирања на посебном паркиралишту “ Тржница Аеродром” вршити и недељом, а цена по започетом сату остаје непромењена и износи 60,00 динара.

Замена старе расвете новим лед светиљкама у Зеленгорској улици

По налогу Министарства рударства и енергетике Републике Србије Служба јавне расвете ЈКП Шумадија Крагујевац од септембра месеца спровела је мере уштеде електричне енергије искључивањем расвете на сваком другом стубу расвете у Крагујевцу.

Завршни радови на асфалтирању улице Мирка Јовановића

Уградњом асфалтне масе данас је завршена комплетна реконструкција улице Мирка Јовановића у насељу Вашариште.

Привремени режим саобраћаја у улици Милована Гушића

Уводи се привремени режим саобраћаја у улици Милована Гушића због извођења радова на изградњи прикључка објекта „БЛОК ВОЈНА БОЛНИЦА“ на водоводну и канализациону мрежу у периоду од 19.11.2022. године до 20.11.2022. године.

Почела јесења садња дрворедних садница у Крагујевцу

Током новембра месеца почела је јесења садња лишћарских дрворедних садница на јавним површинама у граду, за шта је обезбеђено 705 садница.