Вести

Обележавање хоризонталне сигнализације у насељу Аеродром

Радови на обележавању хоризонталне сигнализације у насељу Аеродром одвијају се планираном динамиком у складу са временским условима.

Пролећни хортикултурни радови

Редовним програмом одржавања града ЈКП Шумадија Крагујевац свакодневним организованим активностима интензивно обавља радове на хортикултурном уређењу.

Настављају се радови на изградњи новог моста у Трмбасу

Радови на изградњи новог моста на Бресничком потоку и реконструкцији прилазне саобраћајнице у Трмбасу нису завршени у планираном року, те се новим Решењем Градске управе за развој временски период привремене измене режима саобраћаја продужује и важи до 01.06.2021. године.

Обавештење корисницима јавног транспорта путника - линија бр. 10 Ердеч – Маршић

Од 15.04.2021. године, линија број 10 Ердеч – Маршић продужава се од школе у Маршићу до новоформираног терминуса у улици Драгише Мишовића.

Рециклажом до вожње

Снажном подршком привреде и локалне заједнице, заживео јединствен пројекат за примарну селекцију отпада

Апел суграђанима - Не бацајте жар у контејнере!

Због немарности појединих суграђана јуче је у Змај Јовиној улици запаљен контејнер за одлагање амбалажног отпада. Ватра је врло брзо захватила комплетан садржај посуде и у потпуности уништила контејнер. Екипе ватрогасне јединице одазвале су се по позиву и врло брзо угасиле пламен, тако да се пожар није проширио на околину.

Одлука о радном времену у објектима ЈКП Шумадија Крагујевац

Обавештавамо кориснике услуга да се од понедељка 12.04.2021. године отварају сви објекти ЈКП Шумадија Крагујевац и да настављају са радом по редовном радном времену, осим угоститељских објеката у затвореном простору, а који се налазе у склопу тог објекта и у којима се врши услуживање хране и пића седећих гостију (дозвољена је шалтерска продаја).

Право једнаких могућности

О томе да не постоји подела између мушких и женских послова, доказује пример наше колегинице Јоване Јокићевић, која је од фебруара ове године ангажована на пословима возача специјализованог возила – аутосмећара. Возач је “Ц” категорије, па је обучена да може да управља и другим, сличним возилима.

Масовна имунизација у Крагујевцу

У наредне две недеље у Крагујевцу ће се спроводити масовна имунизација становништва без претходног заказивања.

logo

Основна делатност ЈКП Шумадија Крагујевац је обављање комуналних делатности у складу са Законом о комуналним делатностима, Законом о управљању отпадом и Статутом предузећа.

© 2021 ЈКП Шумадија Крагујевац. Сва права задржана. Сајт израдио ANDROS.rs

Апликација КГ КОМ СЕРВИС

Скините апликацију кликом на следећи линк:

Image

Контактирајте нас

Индустријска 12

34000 Крагујевац

Мејл адреса:

Besplatan poziv

0800350034

Мени