Вести

Одржавање зелених површина и дрвореда у граду

Екипе ЈКП Шумадија Крагујевац, поред изузетно високих дневних температура, свакодневно обављју радове на очувању зелених  и цветних површина. 

Обавештење - измена цена станарских паркинг карата

Обавештавамо све кориснике услугa паркирања да су од 01. јула 2022. године, измењене цене станарских паркинг карата  и то за прво возило сада износи 300,00 динара уместо досадашњих 200,00 динара, а за друго возило 600,00 динара уместо досадашњих 400,00 динара (цена је дата на месечном нивоу).

Резултати анализа млечних производа и поврћа – јун 2022. године

У сарадњи са Институтом за јавно здравље Крагујевац, 17. и 19. јуна 2022. године, на пијацама Ердоглија и Аеродром узорковани су млечни производи и поврће ради контроле микробиолошке и хемијске идправности.

У сусрет „Арсенал фесту“

У оквиру припрема за обележавање традиционалног музичког фестивала „Арсенал фест 2022“, екипе ЈКП Шумадија Крагујевац вредно раде на терену.

Због одржавања музичког фестивала „АРСЕНАЛ ФЕСТ 2022“, посебно паркиралиште „ТРГ ТОПОЛИВАЦА“ ће бити затворено

Обавештавамо кориснике посебног паркиралишта „Трг тополиваца“ да ће  у периоду од 27.06. до 03.07.2022. године, паркиралиште бити затворено због одржавања музичког фестивала „Арсенал фест 2022.“

Реконструкција дела Индустријске улице

У току су завршни радови на рехабилитацији дела Индустријске улице у Индустријској зони. До сада је реконструисано 650 метара пута при чему је утрошено око 1000 тона асфалтне масе.

Асфалтирање локалног пута у Добрачи

У току су завршни радови на асфалтирању локалног пута у Добрачи, у делу који спаја Добрачу са Рамаћом у засеоку „Маркељани“.

Подела плавих канти за амбалажни отпад

ЈКП Шумадија Крагујевац започело је у МЗ Сушица поделу плавих типизираних канти намењених одлагању амбалажног отпада (Тетра пака, папирне и картонске амбалаже, пластичне, алуминијумске и стаклене амбалаже) у домаћинствима индивидуалног типа становања.

Асфалтирање улица Књажевачке и Милице Урошевић у МЗ Станово

У насељу Станово изводе се завршни радови на асфалтирању улица Књажевачке и Милице Урошевић.

logo

Основна делатност ЈКП Шумадија Крагујевац је обављање комуналних делатности у складу са Законом о комуналним делатностима, Законом о управљању отпадом и Статутом предузећа.

© 2022 ЈКП Шумадија Крагујевац. Сва права задржана. Сајт израдио ANDROS.rs

Апликација КГ КОМ СЕРВИС

Скините апликацију кликом на следећи линк:

Image

Контактирајте нас

Индустријска 12

34000 Крагујевац

Мејл адреса:

Besplatan poziv

0800350034

Мени