Вести

Обезбеђена довољна количина соли за посипање

ЈКП Шумадија Крагујевац својим редовним активностима у зимским условима свакодневно обавља ручно и машинско чишћење и  уклањање снега и леда са јавних површина.

Од 17. јануара 2022. год. нова аутобуска линија бр. 7 Палата правде – Центар – Палата правде

Почетком рада Палате правде, а у складу са многобројним захтевима корисника услуга Јавног транспорта путника, створени су услови за успостављањем нове линије градског превоза која повезује ову значајну институцију са центром града.

Повољније цене паркирања у јавној гаражи

ЈКП Шумадија Крагујевац је поред снижења цене по започетом часу за путничка возила са 70 на 50 динара и цене за дневно једнократно паркирање са 1050 на 750 динара, одлучило да кориснике јавне гараже у улици Кнеза Милоша обрадује и новим, сниженим ценама за друге категорије услуга.

Ангажовано 11 додатних екипа на рашчишћавању улица у Крагујевцу

Снег који протеклих дана пада у Крагујевцу успорио је саобраћај, али већих застоја нема. Зимска служба ЈКП Шумадија Крагујевац са 11 екипа ангажована је даноноћно на терену.

Главне саобраћајнице у граду проходне

Зимска служба ЈКП Шумадија Крагујевац је од поноћи на терену, са 9 екипа и комплетном механизацијом ради на рашчишћавању и уклањању снега са градског и сеоског подручја.

Завршени радови на реконструкцији вануличног паркиралишта у улици Др Зорана Ђинђића

Радови на реконструкцији вануличног паркиралишта у улици Др Зорана Ђинђића комплетно су завршени, чему су претходили припремни радови – ископ, уградња каменог материјала, оивичење и постављање кишне канализације са уградњом сливних решетки за одвод површинских вода.

Радно време ЈКП Шумадија Крагујевац за новогодишње и божићне празнике

За време новогодишњих и божићних празника радно време ЈКП Шумадија Kрагујевац  је следеће:

Нерадни дани су 01., 02., 03. и 07. јануар 2022. године

Амбасада Пољске поклонила парк граду Крагујевцу

Амбасадор Републике Пољске у Србији Рафал Перл посетио је данас Крагујевац и са градоначелником Николом Дашићем обишао локацију на Аеродрому која је уређена у оквиру пројекта ’’Уређење зелених површина за чистију средину и здравију омладину’’. Реч је о пројекту који је финансиран од стране пољске развојне сарадње Министарства спољних послова Републике Пољске.

Деци запослених уручени новогодишњи пакетићи

У жељи да најмлађима улепшају предстојеће празнике Самостални синдикат запослених у ЈКП Шумадија Крагујевац и Заједница синдиката Србије приредили су деци запослених праву зимску чаролију на Шумадија сајму.

logo

Основна делатност ЈКП Шумадија Крагујевац је обављање комуналних делатности у складу са Законом о комуналним делатностима, Законом о управљању отпадом и Статутом предузећа.

© 2022 ЈКП Шумадија Крагујевац. Сва права задржана. Сајт израдио ANDROS.rs

Апликација КГ КОМ СЕРВИС

Скините апликацију кликом на следећи линк:

Image

Контактирајте нас

Индустријска 12

34000 Крагујевац

Мејл адреса:

Besplatan poziv

0800350034

Мени