Вести

Освојене награде на РСИК у Будви 2021. године

Радничко - спортске игре запослених у комуналној делатности, традиционално и ове године, одржане су од 06. до 12. септембра  у Будви са преко 1400 учесника из 55 предузећа широм Србије. Из  ЈКП Шумадија Крагујевац  у надметању је учествовало 35 такмичара који су остварили завидне резултате у различитим дисциплинама и освојили многобројне награде и прознања и то:

Богата понуда воћа и поврћа на крагујевачким пијацама

Сезона припреме зимнице увелико је у току, што показује богата понуда разноврсног сезонског воћа и поврћа на крагујевачким пијацама.

Крстовдански вашар у Крагујевцу 27.09.2021. године

Обавештавамо суграђане, да ће се у понедељак 27. септембра 2021. године на платоу Шумадија сајма одржати традиционални Крстовдански вашар у периоду од 06 до 18 часова.

Реконструкција школског дворишта Основне школе „Јулијана Ћатић“ у МЗ Страгари

Градоначелник Крагујевца Никола Дашић заједно са директором ЈКП Шумадија Крагујевац Марком Вујновићем обишао је данас радове на реконструкцији школског дворишта у Основној школи „Јулијана Ћатић“ у МЗ Страгари.

Средњошколци продужите еКГ картице

Обавештавамо ученике средњих школа да је у току продужење постојећих и израда нових еКГ картица за школску 2021/2022. годину у просторијама Службе корисничког сервиса ЈКП Шумадија Крагујевац, у улици Краља Петра I бр.22.

Светски дан чишћења

Светски дан чишћења је највећа волонтерска акција која се одржава широм света више од 10 година са циљем да мотивише појединце, организације и државе да учествују у решавању проблема загађења животне средине отпадом.

Отворен XVI Међународни сајам комуналне опреме „KOMDEL EXPO 2021“

Данас је на простору Шумадија сајма отворен XVI Међународни сајам комуналне опреме „KOMDEL EXPO 2021“ у партнерској организацији ЈКП Шумадија Крагујевац, ПУ „Комдел“ и Шумадија сајма, а под покровитељством града Крагујевца.

Постављање и обележавање нове сигнализације

Према Решењу Градске управе за развој – Одељења за одржавање путева и регулацију саобраћаја од  15. септембра 2021. године дошло је до промене режима саобраћаја у улицама Јанка Веселиновића, Милована Гушића и Светозара Марковића, као и на раскрсници улица Кнеза Милоша, Карађорђеве и Милована Гушића.

Кошење и уништавање амброзије

Амброзија је изузетно алергогена биљка, која проузрокује велике здравствене тешкоће особама осетљивим на полен. Она изазива тегобе код око 10% људске популације, а њен полен узрочник је 75% свих поленских алергија.

logo

Основна делатност ЈКП Шумадија Крагујевац је обављање комуналних делатности у складу са Законом о комуналним делатностима, Законом о управљању отпадом и Статутом предузећа.

© 2021 ЈКП Шумадија Крагујевац. Сва права задржана. Сајт израдио ANDROS.rs

Апликација КГ КОМ СЕРВИС

Скините апликацију кликом на следећи линк:

Image

Контактирајте нас

Индустријска 12

34000 Крагујевац

Мејл адреса:

Besplatan poziv

0800350034

Мени