Вести

Обавештење о постављању и измештању светлосне саобраћајне сигнализације на више локација у граду

Сектор сигнализације и јавне расвете ЈКП Шумадија Крагујевац ће у сарадњи са Предузећем за путеве Крагујевац изводити радове на постављању нових порталних носача саобраћајне сигнализације и измештању светлосне саобраћајне сигнализације на следећим локацијама:

  • у четвртак,02.2024. године од 20.00 часова  допетка 02.02.2024. године у 06.00 часова на раскрсници улица Булевар краљице Марије, Краља Александра Првог Карађорђевића и Крагујевачког октобра (код Великог парка), као и  на раскрсници улица Радоја Домановића и Потпоручника Говедарице (код Медицинске школе) вршиће се постављање нових порталних носача саобраћајне сигнализације;
  • у петак 02.02.2024. године и суботу 03.02.2024. године у периоду од 08.30 до 13.30 часова ће се изводити радовина измештању светлосне саобраћајне сигнализације (семафори) са старих на нове порталне носаче саобраћајне сигнализације, као и на уклањању старих порталних носача на раскрсници улица Булевар краљице Марије, Краља Александра Првог Карађорђевића и Крагујевачког октобра (код Великог парка);
  • у недељу 04.02.2024. године у периоду од 08.30 до 13.30 часова изводиће се радови на измештању светлосне саобраћајне сигнализације (семафори) са старих на нове порталне носаче саобраћајне сигнализације,као и на уклањању старих порталних носача  на раскрсници улица Радоја Домановића и Потпоручника Говедарице (код Медицинске школе).
У наведеном периоду светлосна саобраћајна сигнализација (семафори) на овим локацијама ће повремено радити у режиму "жути трептач", а према технолошким потребама извођења радова.
Image