Пијачни барометар - пијаца Ердоглија

ПИЈАЦА ЕРДОГЛИЈА

ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

ПИЈАЦА ЕРДОГЛИЈА

ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

Image
Јабуке: 70-100 дин/кг
Јагоде: 300-350 дин/кг
Ораси : 800-1000 дин/кг
Суве шљиве: 600 дин/кг
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Image
Бели лук: 500-600 дин/кг
Блитва : 50 дин/веза
Броколи: 350  дин/кг
Зелена салата: 50-60 дин/ком.
Зеље : 40-50 дин/веза
Карфиол: 350 дин/кг
Краставац : 130-140 дин/кг
Кромпир: 100-110 дин/кг
Љута папричица : 35 дин/ком.
Млад кромпир : 200-220 дин/кг
Млад купус : 100-110 дин/кг
Млади бели лук: 40 дин/веза
Млади црни лук: 35-40 дин/веза
Першун : 40 дин/веза
Парадајз : 140-200 дин/кг
Пасуљ : 350 дин/кг
Пашканат : 250 дин/кг
Празилук : 150 дин/кг
Раштан : 40-50 дин/веза
Рен: 800 дин/кг
Ротквице: 40 дин/веза
Спанаћ : 100 дин/кг
Тиквице: 150 дин/кг
Целер : 220 дин/кг
Црни лук : 170-180 дин/кг
Шаргарепа : 100-120 дин/кг
Image
Будимска кобасица: 1200-1400 дин/кг
Говеђи рамстек: 2500-3500 дин/кг
Јаја :17-21 дин/комад
Кајмак : 1200 дин/кг
Кулен: 1200-1500 дин/кг
Коре : 100-120 дин/паковање
Овчија стеља : 1800 дин/кг
Панчета: 1300-1500 дин/кг
Пројино брашно : 140-150 дин/кг
Паприка у павлаци: 600 дин/кг
Пршута говеђа : 2500-2800 дин/кг
Пршута свињска : 1700 дин/кг
Печеница свињска : 1500-1700 дин/кг
Сир : 500-800 дин/кг
Сланина: 1200-1400 дин/кг
Сланина бела : 800 дин/кг
Сремска кобасица: 1200 дин/кг
Суџук: 1500 дин/кг
Суве буткице: 700 дин/кг
Суве коленице : 700 дин/кг
Суве коске : 300 дин/кг
Сува плећка : 1400 дин/кг
Сува ребра: 1000-1100 дин/кг
Чајна кобасица: 1200 дин/кг
Чварци дуван : 2000 дин/кг
Чварци :1500-1600 дин/кг