Вести

Први пут у Крагујевцу отворен Крагуј базар фест

Јавно комунално предузеће Шумадија Крагујевац организовало је по први пут у граду Крагуј базар фест по узору на Европске метрополе, али и велике градове попут Београда и Новог сада.

Идеја је настала тако што је оформљен тим који би организовао промоцију зелене пијаце „Центар“ како бисмо је у потпуности вратили нашим суграђанима. Разматрајући различите могућности, донели смо одлуку да искреирамо и реализујемо потпуно нову манифестестацију Крагуј базар фест. Успели смо да на једном месту окупимо око 190 излагача из читаве Србије, различитих домаћих брендова. Дали смо прилику малим и микро предузећима, пољопривредним газдинствима, дизајнерима, да пласирају своје производе и удружени на овај начин, оснажени, њихов глас се далеко чуо и допрео је до многих суграђана који су дошли да подрже напредне идеје и да буду део стварања новог бренда, изјавила је Биљана Планић, ПР ЈКП Шумадија Крагујевац.

Партнер ове манифестације је Дом омладине из Крагујевца који је заједно са нашим музичарима D.J. Lucky – jeм и Алековом бандом учествовао у креирању добре атмосфере и стварању новог бренда

Јавно комунално предузеће Шумадија Крагујевац ће и у наредном периоду наставити са реализацијом оваквих догађаја како би на једном месту окупили поштоваоце уметности и традиције, а Крагуј базар фест сигурно има тендендију развоја и врло брзо ће постати један од водећих догађаја у нашем региону.