Вести

Привремена измена режима саобраћаја због радова у Косовској улици

Због извођења радова на реконструкцији пружног (путног) прелаза „Застава сат“ на деоници пруге Лапово – Краљево – Лешак, у периоду од 07.10.2020. (од 07:00 часова) – 08.10.2020. год. (до16:00 часова), уводи се привремени режим саобраћаја у Косовској улици у Крагујевцу. 

У овом периоду возила јавног градског превоза путника на линијама са ознаком:

  • 2 и 17 у смеру ка центру  града упућују се из улице Стојана Протића у улице Драгослава Срејовића, Париске комуне, Лепенички булевар, 27. марта и даље регистрованом трасом, а у повратку ће користити регистровану трасу.
  • 3, 13 и 14 у смеру ка центру упућују се из улице Др Јована Ристића у улице Браће Пољаковића, Париске комуне, Лепенички булевар, 27. марта и даље регистрованом трасом, а у повратку ће користити регистровану трасу.
  • 601 полази са стајалишта Аутобуска станица I и креће се  улицама Војислава Калановића, Драгослава Срејовића, Др Јована Ристића и даље регистрованом трасом, а у повратку из улице Др Јована Ристића креће се улицама Браће Пољаковића, Париске комуне, Драгослава Срејовића, Шумадијском до почетног/завршног терминуса Аутобуска станица I. 

За време измене режима саобраћаја возила ће користити постојећа регистрована стајалишта.

Ради заштите свих учесника у саобраћају додатне мере биће предузете по потреби.