Вести

Искористите повољности паркирања у јавној гаражи

Према статистикама, у европским градовима возачи проведу и до 55 сати годишње тражећи место за паркирање. Паркинг представља све већи проблем у свету, виши стандард доноси већи број аутомобила који нису луксуз, већ потреба.

Крагујевац је, после Београда, један од градова који има највише посебних паркиралишта. Наши суграђани, осим на општим паркиралиштима, своје аутомобиле могу на комфоран начин да паркирају у јавној паркинг гаражи и на још осам посебних паркиралишта у граду.

Паркинг гаража која се налази у строгом центру града, у улици Кнеза Милоша (иза „Срца“), нуди могућност сигурног и безбедног паркирања возила током 24 часа сваког дана у току целе године. Опремљена је сигурносним камерама, а број сати паркирања је неограничен. Поседује 187 паркинг места за аутомобиле, 10  обележених места за особе са инвалидитетом, 12 места за мотоцикле и 3 места за пуњење електричних аутомобила.

Апелујемо на наше грађане и госте из других градова, да искористе повољности паркирања аутомобила у јавној гаражи. Разлози су многобројни, а један од њих је и нижа цена у односу на друга посебна и општа паркиралишта.
У јавној гаражи цена паркирања по започетом часу за путничка возила износи 50,00 динара, а цена за дневно једнократно паркирање је 750,00 динара. Месечна претплата за путничка возила од 00 до 24 часа је 3.900,00 динара, а од 07 до 17 часова је 3.500,00 динара.

Цене паркирања у гаражи за друге категорије услуга, као и цене паркирања на осталим посебним паркиралиштима можете погледати на сајту www.jkpsumadija.rs , у одељку услуге, Сектор паркинга, Служба посебних паркиралишта.
Image