Вести

Aсфалтиране улице Слободана Марковића и Радоја Радовановића у МЗ Виногради

Сектор нискоградње ЈКП Шумадија Крагујевац, данас изводи завршне радове на асфалтирању улица Слободана Марковића и Радоја Радовановића у Месној заједници Виногради. Радове је обишао Председник привременог органа града Крагујевца Никола Дашић са сарадницима.
 
На опште задовољство становника овог насеља, који су дуже од 40 година чекали асфалтирање ових  улица, данас се изводе завршни радови у ове две велике улице у дужини од преко 500 метара. Екипе ЈКП Шумадија су свакодневно на терену и веома ми је драго да видим како мештани дочекују наше људе који раде најтежи посао  на врућини, по киши као и по снегу дајући све од себе, изјавио је Никола Дашић.
 
Затекли смо веома лошу ситуацију у овим улицама, било је пуно блата, тампони нису постојали. Извршен је комплетан широки ископ, насут је нов камени материјал,а уграђено је око 300 тона асфалтне масе. Временски услови нам иду у прилог, тако да нам је сва механизација на терену. Приводимо крају радове у улицама 27.марта и Николе Пашића које ћемо у року од неколико дана  асфалтирати. Следи завршетак радова  и у Мостарској улици, уградићемо још преосталих 40 тона асфалта у тротоаре у улици Драгослава Срејовића, а у плану је и асфалтирање пута у Поскурицама, изјавио је руководилац Сектора нискоградње Марко Радисављевић.
 
Укупна вредност инвестиционих улагања у ове две улице износи око 8 милиона динара.