Вести

Асфалтирана улица Банијских бригада у Месној заједници Шумарице

Сектор нискоградње ЈКП Шумадија Крагујевац данас изводи завршне радове у улици Банијских бригада у Месној заједници Шумарице. Радове су обишли Дејан Ружић начелник Градске управе за развој и инвестиције и Зорица Ђорић начелница Градске управе за комуналне послове са сарадницима.
 
Данас присуствујемо асфалтирању десног крака улице Банијских бригада у Месној заједници Шумарице. Након припремних радова машинског сечења асфалта, издизања шахт поклопаца на коту нивелете, насипања и ваљања каменог материјала, асфалтирана је улица у дужини од 278 метара, просечне ширине 4 метара. У ову улицу биће уграђено 214 тона асфалтне масе, а укупна вредност изведених радова износи преко 4,5 милиона динара, рекао је Дејан Ружић.
 
Екипе ЈКП Шумадија Крагујевац раде непрестано на више локација. У току је извођење радова у Месној заједници Центар, радимо улицу 27. марта, потез од Главне улице до Уреда. Очекује се да ће и тај део бити саниран до краја недеље. У Поскурицама се  припремају улице за асфалтирање, а у Бресници се изводе припремни радови за асфалтирање Мостарске улице.Трудимо се да максимално искористимо лепо време како би што више улица асфалтирали док Зимска служба не почне са радом изјавио је Марко Радисављевић.