Вести

Рехабилитација дела улице Танаска Рајића

Сектор нискоградње ЈКП Шумадија Крагујевац наставља са изградњом путне инфраструкуре. Данас је извршена рехабилитација дела улице Танаска Рајића која је дуго година била у веома лошем стању.

Члан Привременог органа Града Крагујевца, Предраг Стевовић, који је данас са сарадницима обишао радове, изјавио је да је веома поносан јер се данас рехабилитује једна од најстаријих улица у центру града. Овде нећемо стати, већ ћемо наставити са радовима у центру, на свим улицама које су од приоритетног значаја за грађане Крагујевца, рекао је Стевовић.

Екипе ЈКП Водовод и канализација извршиле су све радове на постављању  водоводне и канализационе инфраструктуре, након чега су екипе ЈКП Шумадија Крагујевац извршиле припремне радове гребања асфалта, насипања улице каменим материјалом, издизања шахти на коту нивелете, након чега је  уследило асфалтирање улице Танаска Рајића. Асфалтирана је улица у дужини  од 285 метара, ширине 6 метара. Уграђено је 310 тона асфалтне масе, а вредност ове инвестиције износи 6,5 милиона динара, рекао је руководилац Сектора нискоградње Марко Радисављевић.