Вести

Отворен Међународни сајам комуналне опреме „Кomdel Expo 2024

На Шумадија сајму отворен је XIX Међународни сајам комуналне опреме „Кomdel Expo 2024” под покровитељством града Крагујевца, а у организацији Шумадија сајма, Пословног удружења комуналних делатности „Kомдел“ и ЈКП Шумадија Крагујевац и уз подршку Привредне коморе Србије.

Сајам су свечано отворили Александар Штајн, директор Шумадија сајма, Марко Вујновић, директор ЈКП Шумадија Крагујевац, Предраг Лучић, директор Регионалне привредне коморе Шумадијског и Поморавског округа и Ивица Момчиловић, председник Скупштине града Крагујевца.

Овај догађај на коме учествује 20 излагача из Србије и региона окупио је водеће произвођаче и добављаче из области комуналне делатности, који у хали и на спољашњем простору сајма представљају своју понуду и најновије технологије. У оквиру сајма биће организоване две панел дискусије на којима ће се говорити о новим достигнућима и технологијама из комуналног сектора и представити најновија решења и искуства из ове области.

Веома сам поносан и част ми је што у нашем граду можемо да дочекамо велики број колега , пословних партнера, гостију, како из наше земље, тако и из региона и Европске уније. Овај годишњи скуп је централни догађај у комуналном сектору који ће нам помоћи да разменимо непроцењива искуства из области пружања комуналних услуга. Модерна механизација је кључ нашег пословања којом подижемо ефикасност, смањујемо утицај на животну средину и помажемо одрживост наше заједнице. Овај сајам расте из године у годину. Као предузеће тежимо томе да сваке године нешто унапредимо како у области дигитализације и нових софтверских решења, тако и у модерној механизацији, изјавио је Марко Вујновић, директор ЈКП Шумадија Крагујевац.

Међународни сајам „Кomdel Expo 2024” отворен је до петка 11. октобра. Радно време сајма је од 10 до 17 часова, а улаз и паркинг за све посетиоце су бесплатни.