Вести

Одвожење кабастог отпада

Јавно комунално предузеће Шумадија Крагујевац у циљу бржег и ефикаснијег сакупљања крупног (кабаснтог) отпада са подручја града (стари намештај, столарија, санитарија, и слично), организује њихово бесплатно преузимање сваке прве и треће суботе у месецу и то:

Прве суботе у месецу – сакупљање кабастог отпада из месних заједница Аеродром, Сушица, Вашариште, Денино брдо и Сунчани брег.

Треће суботе у месецу – сакупљање кабастог отпада из месних заједница Пивара, Ердоглија, Багремар, Палилуле и Станово.

Радним данима по позиву грађана, или уколико наше екипе уоче ову врсту отпада на терену, као и сакупљање из центра града (Бубањ, Лепеница 1,2 и 3).

Сакупљање кабастог отпада путем канти врши се једном месечно по позиву, а сабирно место се договара са представницима месних заједница Маршић, Бресница, Белошевац, Ердеч, Грошница, Корићани и Петровац.

Примарни циљ оваквих акција је да се суграђани ослободе кабастог отпада a уколико имају већу количину отпада ове врсте, могу позвати контакт центар ЈКП Шумадија Крагујевац на телефоне 034/501-180; 034/501-181; 060/234-10-50, бесплатним позивом на број 0800-35-00-34, или нас контактирати путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Aпелујемо на суграђане да користе ове могућности како се кабасти отпад не би гомилао на јавним површинама.